Ultimo dia de trabajo!!


Idag (30 augusti) var min sista dag på One Contact här i barcelona! SÅ JÄVLA SKÖNT!!!
Jag loggade ut telefonen för sista gången kl 15:00 och efter det var det bara att möta upp Mange och dra en heldag i stan och bara snacka skit och dricka sangria.
En underbardag inte slutade allt för sent men vi har gått/cyklat runt i nästan 10 timmar. Nu ska jag sova mina 8-9 immar sen ska jag hämta min slutlön, avsluta mitt bankkonto, städa och festa. Och bara så ni vet, jag är inte arbetslös för det fattas inget i mit liv, jag är bara arbetsfri och det är PRECIS vad jag förtjänar nu!

----------

Last day of work!!
Celebrated runnin around in the streets with Magnus.

Mochima Bar


Beachparty med mat och dryck som jobbet stod för som en vinst för en tävling. Jag gillar inte mitt jobb men jag vann mig en plats (ja, jag är grym) och fick ta med en vän, som fick bli Magnus. Riktig jävla svennefest men vi tackar inte nej till mat och dryck. Det va trevlig ch efterrätten var GUDOMLIG!! Allt på Mochima Bar på stranden Nova Mar Bella. Sen vr det vidare till Catwalk ( en klubb jag absolut inte gillar ) så vi andra drog vidare till Santsfestivalen, men mer om det i ett annat inlägg!

Beachparty with food and drink paid by my job at Mochima Bar by Nova Mar Bella.http://www.mochimabar.com/

- Aye Win

Djing @ Koi Bar 27/8

Gårdagen var riktigt lyckad även fast jag spelade själv utan Joakim. Saknar honom så grymt mycket men jag hoppas att vi ses igen och att jag förhoppningsvis kan DJa med honom igen!

Jag hade förberett flera grymma låtar till kvällen och folket gillade det! Fick bara bra respons! Det enda dåliga var att eftersom det var så otroligt varmt igår så blev amplifiern överhettad så när jag mixade musiken så dog hela ljudet! Vi fick starta om den ca 10ggr innan jag hittade ett sätt att mixa utan problem. Jag räddade situationen med att alltid slå på en asgrym låt efter så det var ingen som brydde sig förmycket.
Skitkul kväll iallafall!!

----------

Last night was awsome even if I played alone without Joakim. I miss him so much but Ill guess I see him someday again, and hopefully get to DJ with him again!

I had prepared some heavy tunes for yesterday and the people really like it, only good respons! Only bad thing was that the amplifier got overheated so when I mixed the tracks the whole soundsystem went down. We had to restart it like 10 time before a found a way to avoid it. But the eople didnt seem to care that much, I just put on a heavy track after and tha party was on again!
- Aye Win

Q calor!!


35 grader i skuggan, och då får man leta upp skugga för det är inte ett moln på himlen! Det kan låta underbart men nja, det är FÖR varmt. inte ens poolen svalkar...
Ikväll ska jag DJa på Koi bar, kommer bli sjukt kul. Så nu ska jag gömma mig ifrån solen och försöka sova lite innan festen börjar!

35degrees in the shadow (!!), not even the pool will cool you off. So instead of beeing outside im going to take a tap and load up my energy for the night.
Tonight Im DJing at Koi Bar, going to be loads of fun!
- Aye Win

Platja de Castelldefels


25 minuter med renfe (tåg) från Barna Sants ligger Platja de Castelldefels. Ännu en underbar strand med klart vatten och väldigt få turister. Mycket lugnare och trevligre än stränderna i Barcelona.
Om man inte plankar så kostar biljetten hit 1,60€ (enkel) och det är helt klart värt det, utsikten är hur fin som helst.
Men man ska inte låta sig luras, inte alla tåg går hit så man får fråga innan annars hamnar man i Sitges. Man ska inte heller luras av stationen innan som heter endast Castelldefels.

Igår hade jag smsat Denice att möta mig 15:30 på stationen med handuk och bikini, vilket hon självklart gjorde. Så efter att först åkt fel så hamnade vi ändå där vid 16:30 och stannade tills solen började gå ner 3 timmar senare. LOVELY! Dessutom följde Sophia med vilket va skitkul eftersom vi snart även kommer att bli grannar.
Girls day on the beach - perfect afterwork!

----------

25 minutes from Barna Sants by renfe (train) is the beautyful beach of Castelldefels called Platja de Castelldefels. One way ticket costs 1,60€ and its very much worth it. The water is clear, very few tourists and a lot more space. If you go to a beach in Barcelona you almost lay on-top of eachother because it is so crowded.
But when you take the renfe here you need to be aware, the stop before is called only Castelldefels, you need to continue one more, but ask before because some trains just past by and you will end up in Sitges.
Today we went here right after work and it was great!

- Aye Win

Chapuzón


Vaknade och ville verkligen inte till något pris gå upp men gjorde det ändå. Jobb är ändå ett jobb och att gå till sjukan för att fixa sjukintyg är inte värt för det tar sån jävla tid, och alla pengarna behövs nu i slutspurten! Så jag tog mig upp, drack en massa kaffe på jobbet så jag vart så speedad att jag nog störde alla på arbetsplatsen men dom älskar mig så det gör inget :=) Enda jobbiga på jobbet var att jag ansökt om ledigt på torsdag (vill till vattenlandet med Magnus) men fick avslag för att vi är underbemannade. Suck.

Klockan slog över till 15:00, jag loggade ut telefonen och cyklade så snabbt hem att jag nästan blev överkörd och sen dess har jag legat nere vid poolen. Det är 30 garder i skuggan och vattnet är helt perfekt! Nu känns det verkligen som sommar! Och jag har bestämt mig för att ta det lugnt ett tag på fest-fronten. Eller.. ikväll iallafall.
Dels är pengarna nästan helt slut (och ändå prioriterar jag white russian och vodka/redbull isället för toapapper) och dels för att jag troligtvis börjar få magsår. De mörka ringarna under ögonen ska vi inte tala om!


Plask plask!

- Aye Win

Feliz cumple Magnus!!


Magnus birthday yesterday and we spend it like this (ive never dance so much in my life!!):

23:30
Drinkar på Sugar / Drinks at Sugar
00:30
Öl på Nevermind / Beer at Nevermind
01:30
Rocka dansgolvt på Jamboree / Dance at Jamboree
02:30
Gå in på BLVD / Enter BLVD
03:30
Tequilashots på BLVD / Tequilashots at BLVD
06:00
Öl på Koi / Beer at Koi
07:00
Jag kommer hem, tar 3 klunkar vatten och cyklar direkt till jobbet. Fortfarande full. / I get home, drink a glas of water and take my bike straight to work. Still drunk.Magnus, Robert, Me, Wilma & Kim

- Aye Win

Video: Cunit - Barcelona


Här är ett kort klipp som jag filmade från renfen (tåget) från Cunit till Barcelona. Hela resan tar 1 timme men här har ni en glimt av hur vackert det är. Det här var gårdagens utflykt :)

Taking the renfe (train) from Cunit to Barcelona. It takes 1 hour but this i the first 2 minutes, just so you have an idea of how beautyful it is. This was yesterdays adventure :)

- Aye Win

Festa Major de Gracia 21/8 - CORREFOC

CORREFOC A GRACIA

Den bästa traditionen av de alla: Correfoc !!
Djävulståget som jagar åskådare med eld till ett dånande trumpspel, så avslutas gracia festvialen tätt följt av en massa konserter överallt! Ja, gårdagen va grym. Jag är trött, vad annars?
Jag skulle rekomendera att besöka Barcelona under Gracia Festialen som pågår under 1 veckas tid varje år. Har man inte lust att gå varje dag så är alltid barerna och klubbarna fullpackade i centrum så det finns verklige något för alla.
Det här kan låta läskigt men Festivalen och eldshowen besöks av alla åldrar, hälften i publiken var barnfamiljer, men vill man ge sig in i elden så ta med dig en långärmad tröja och en sjal annars bränner det till!

Think fire.
- Aye Win

Cunit

1 timme söder om Barcelona finner man den underbara staden och stranden Cunit.
Till skillnad från Barcelonas stränder så är de här mycket lugnare, tryggare och finare. Här kan man lämna alla värdesaker och bada i timmar utan att bli av med något. Knappt några turiser och sanden är fin som mjöl. Vattnet, ja det är varmt och algfritt. underbart!!
Vi tog tåget från Station de Franca där man kan slippa att betala och hoppade av i Cunit, tågen går ca 2 ggr/timmen.
Grym lördag!

1 hour south of Barcelona you find the beautyful town and beach of Cunit.
Here you can enjoy the beach without any tourist or robberys. The sand is fine as flour and the water is clear and warm. Here you can leave your stuff unguarded and you wont loose anything.
We took the train (renfe) from Station de Franca (here you can avoid to pay) and jump off at station called Cunit, the train often goes 2 times/h.
Amazing saturday!

- Aye Winq hacer?


Jag är helt slut och min kropp gör ont, har typ kramp-liknande känsla i magen. Så idag blir det ingen alkohol, och fest suget är på typ 2%. Dom 2% är väll mest för att det är fredag och fötterna vill dansa men aaaah...
Jag tror de blir att ta cykeln in till stan och kolla läget. Imorgon däremot har jag bestämt mig för att ta tåget utanför Barcelona och uptäcka någon ny strand. Ska bli 32grader utan moln och nej mamma, jag ska inte glömma solfaktorn!!

Todays friday and I really dont feel like party. My body still hurts from the 7days race I just had. I think im just going to bike into raval, say hi to some friends and go back home.
Tomorrow I want to get up early, take a train that goes outside of Barcelona and visit some new beach. Yeah. will so totally do that.

- Aye Win

Festa Major de Gracia 18/8


Ayer. Yesterday. Igår.

Joakim är en av de närmaste vänner jag har nu och honom har jag lärt känna här nere. Igår var hans absolut sista kväll i Barca vilket var tungt som fan. Det är nu alla börjar åka härifrån så man vet inte nästa gång man ses. Vi har alla planer på att mötas upp i Dublin men Jocke är den som inte varit helt säker på den iden. Jag vet att vi kommer träffas flera gånger igen. återstår bara att se när. Igår var i allafall sjukt kul! Massa fest, musik, folk ÖVERALLT och en massa sangria.
Idag skiter jag i jobbet.

Joakim is one of my best friends, and I got to know him here in Barcelona. Yesterday was his last night here so it was hard to say goodbye. We all have plans to meet up and move to Dublin in a couple of month but you never know what happends along the way. I do know that Ill meet him soon.
Yesterdays Fiesta was the shit! Loads of people, music, sangria and party.
Today Im skippin work.


Festa Major de Gracia 18/8


Catalan, Italian, German and Swedish friends


Spacecakes 3€


My Catalan Friends
Ca-ca-ca-caaaaarleeees!!


My drunken friend


Bjarne


Representing Trainspotters with George Kaplan (in Jockes hat)


Calles


Flintstoneds 2010

- Aye Win

Sugar

Igår började kvällen på Sugar som är en av mina favorit barer i Barcelona. Ligger lite gömt på en av sidgatorna nära Placa Reial så det kan vara svårt att hitta men när man gör det är sjukt värt!
Liten bar, bra musik, underbar stämning och sjukt bra priser. Tisdagar är dessutom happy hour hela kvällen vilken innebär att alla drinkar kostar 2.50€ förutom mojito som kostar 3€ och är bland de godaste i Barca.

 

Sedan drog vi vidare till jamboree där vi dansade loss på båda golv till nästan 5 på morgonen, sen var det att slänga in sig i en taxi hem ! SJUKT kul kväll!

 

Sugar
Calle Rauric, 21
Beer 1.50€, Drinks 2.50 and up,
--> Thusdays happy hour all night <--
Sunday - Thursday 20:00-2:30 Friday and Saturday 20:00-3:00


- Aye Win

q dia!


Idag vill jag inte till jobbet!! Jag däckade vid 6 imorse alldeles för onykter, försökte trycka i mig hommus för att få ner energin (och berusningen) vilket gick sisådär. Tillslut somnade jag och väcktes av en fortfarande nyvaken och små onykter Magnus som mindes våran deal om att gå upp i tid och gå ner till poolen. Sagt och gjort plaskade vi i vattnet 5 timmar efter att jag somnade.
Världens underbaraste dag, måste vara typ 30 grader utan att moln på himlen men nej, nu ska man jobba. aaaahH!!! Jag tröstar mig med att det ändå inte är många dagar kvar till total ledighet.
Och min galna kväll igår? berättar det senare hihi!
Today I really dont want to go to work!! I passed out around 6 in the morning, woke up 5 hours later by a still halfdrunk Magnus that remember our agreement of going down to the pool at 11 o'clock.
The weather is amazing, 30degrees, not a single cloud and the pool is perfect. But no. I need to work. aaaah!! Whats good is that i dont have many days left and then im going o enjoy everyting to the fullest!
And if you wondering why i passed out so late? Ill tell you that later on hihi!


- Aye Win

Hey Miss DJ!!


Igår gick vi förbi Koi (baren vi spelade på i fredags) och jag snackade med ägaren om vad han hade tyckt om fredagen. Och han va HUR NÖJD SOM HELST!! Det hade varit sjukt mycket folk och dom hade sålt en massa drinkar, så mycket att glasen tagit slut. Så nu har jag blivit bokad att DJa där varannan vecka!!!
Så det är officielt. Im a DJ in Barcelona. Take that!

So last night I past by the Bar I played at last week and talked with the owner about what he thougth. And he was SUPER happy! So satisfied about the gig that Im booked to play att Koi every 2 weeks!!
So i guess its official? Im a DJ in Barcelona haha!- Aye Win

MondoBCN

Idag tog vi det en lugn kväll på Mondo med en öl och en del skratt. Det var ett riktigt soft ställe med livemusik. Tyvärr var det så sjukt högt ljud att man knappt kunde prata med varann men det gjorde det hela så komsikt att vi bara skrek och skrattade åt varann. Ölen var god, billig och iskall! Stället kändes dyrt men jag kände mig bekväm och chill. Någon sa att det är hiphop på torsdagar här, ska lätt testas!
Stort plus: Flashigt och snyggt ställe utan dresscode eller dyra drinkar!

Today we visited Mondo, a chillout place with nice (and cheap) beers. The music was TO loud so you could barely talk but it only made the hole thing very funny. I really liked this place and somebody told me it was hiphop on thursdays, I will defenetly try it out!
Big up: upperclass vibe without dresscode and cheap drinks!


What? Lounge Monday-Wednesday, Club Thursday-Sunday
Where? Moll d'Espanya - IMAX building
Metro: Drassanes L3
Open: 12:30-03:00 (also serving food)
Entrance: Free
Beer 2.50€
Drink 6€

MONDOBCN.COM


- Aye Win

VIDEO 15/8 2010

VIVA CATALUNYA!!
FESTA MAJOR DE GRACIA 2010!

- Aye Win

Fiesta de Gracia 15/8


The first (official) day och FIesta Major de Gracia 2010.- Aye Win

FESTA MAJOR DE GRACIA 2010


Idag börjar den största festivalen i barcelona!!
Under augusti så firar Cataluniens alla områden (sants, gracia, raval, l'eixample osv) sina helgon och det görs i form av en stor fest som varje område har under vissa dagar. Detta har utvecklats till att varje område har sin egna festival där de ställer upp scener, barer, restauranger osv och det är bara FEST FEST FEST! Området Gracia har den största festen och den börjar IDAG och håller på till nästa söndag.
OCH ALLT ÄR GRATIS!!
Jag ska jobba under veckan men jag funderar på att ta ut ledigt för det här är för kul för att vara sant. Förra året var helt galet och iår kommer bli ÄNNU BÄTTRE!
Nu ska jag bara ner till poolen ett tag för att ladda upp, sen blir det piknik och pina coladas!!!
Today is the start of the Gracia Festival. This tradition started years ago when every area (sant, gracia, raval, l'eixample ans soon..) celebrated their saint. This has eveloped so that every area has a big festival where they decorate all the streets, have concerts and bars all over the streets. AND ITS ALL FREE!!
Last year was AMAZING and this year is going to be even better!!!
Starts today and goes on to next sunday!
Now im off to relax at the pool, then we going picnic and later on we having pina coladas!!!!

- Aye Win

DJing @ Koi Bar 13/8


DET VART SÅ JÄVLA LYCKAT!!
Vi spelade från 23:00-03:00 och det var så sjuuukt kul! Vi spelade musik till både över och undervåningen men av någon anledning så har vi inga bilder på övervåningen (som var fullpackad). Vi hade lite tekniska problm första 20min men sen drog det igång rejält och var hur nice som helst! Mycket bra respons, gratis drinker OCH betalt. FETT KUL!!!

YESTERDAY WAS AMAZING!!
We played between 23:00-03:00 and it was nonstop dubstep mode! We played the music to both up and down floor but we only have pics from downfloor (with is sad bcuz it was PACKED upstairs!)
We got really good feedback, free drinks and got payed! VERY happy!

- Aye Win

My first DJgig 2nite!!

IKVÄLL GÄLLER DET!!
Ikväll ska jag och Joakim Holmgren DJa på Koi Bar i centrala Barcelona. Känns så jävla kul och det pirrar i hela kroppen för jag VET vilket galen fest det kommer att bli!!
Så nu sitter jag bara och pillar på musik så jag vet på ett ungefär vad som kommer att spelas. Senare kommer Jocke hit med sin dator för det sista och sen bär det av till Koi för att dra igng festen kl 23:00!!
Koi "stänger" kl 03:00 men festerna brukar fortsätta till ca06:00 så vi kommer spela hela natten! SJUKT!

Bilder, filmer, musikklipp osv laddas upp imorgon!
Min dator just nu:Tonight Im Djing with Joakim Holmgren at Koi Bar i the center of Barcelona.
Its going to be freaky and dirty and absolutly madness!!
PICS AND MOVIES COMMIN UP 2MORROW!


- Aye Win

B-LOW @ RAZZMATAZZ 12-08-2010
Razzmatazz @ the LOFT
c/ Pamplona 88
Barcelona, Spain

Entrance: befor 01:00 7euro after 01:00 10euro
Open: 00:00-05:00
Music: Dubstep


- Aye Win

I <3 MY BIKE


Det här är mitt livs kärlek. Jag tar med henne (Miss Fabolous) överallt, ibland till och med när jag går ut och festar vilket resulterar i farliga åkturer - drick inte och cykla!!
Jag gav er en hint förr om hur den var på väg att bli men här har ni hela resultatet. Egentligen vill jag fortsätta på den men eftersom jag flyttar till Sverige om 5 veckor så känner jag att det inte är värt det då jag måste lämna den här :(
Cyklar är så sjukt underskatttade!!

So this is the love of my life. I take her (Miss Fabolous) everywhere, even sometimes when I go out partying wich results in dangerous rides home - dont drink and bike!!
Anyway, I gave you a sneakpeak before and this is the result. I could do more, but since Im going to Sweden in 5 weeks and need to leave it here, I dont have the energy to do it.
Bicycles are so underestimated!!


BEFORE:AFTER:
- Aye Win

Amore mio!

Say hello to my little (new) friend :)
I just needed a cheap camera to capture all my moments, 89euro with 2GB memorycard included, not bad!
And now, adventures!!


Casio EX-Z90 with 2GB SDcard and 2 years warranty = 89euro !

FidelColor
C.C. Illa Diagonal
Av. Diagonal 545-577
All pics above taken with my new camera 5 min ago.


- Aye Win

Suecas guapas!

Helgen var lång och underbar då min fd rumskompis Zarah var här på en weekend med sina tjejer Johanna och Sofie. Hur kul som helst med både bar och klubb - och en del åkturer på min pimpade cykel som vart alla favorit!
Nu vill jag att dom ska komma tillbaka :(Party weekend with my former roomie Zarah that was in BCN for a intensive weekend with her girls Johanna and Sofie. A weekende wellspend at bars, clubs and rides on my pimped-out bike that became everyones favorite ;)

- Aye Win

Pakito el latero

sexy beer baby!
Visit BCN and you understand ;)- Aye Win

contamos los dias!


Jobbet och bostaden är uppsagd till sista augusti. Enkelbiljett är köpt till Sverige den 17e september. Missförstå mig inte, Barcelona är mitt hem föralltid och jag kommer aldrig sluta älska det men för mycket skit från olika håll har gjort att jag behöver paus från det hela. Och dessutom har jag mycket nya och roliga planer på G. Vi får se vart det tar mig men nu ska jag köra maxat sista tiden och försöka göra er delaktiga i det hela! Kanske blir att köpa en kamera imorgon?


Bita, Me and Stefan 2 weeks ago @  nightclub Jamboree

Last day at work 30th august. Last day at the apparment 31st august and a one-way ticket to Sweden the 17th of september. Dont get me wrong, Barcelona is in my heart forever and I problaby move back sooner then I think but to much shit going on that im sick of it and I have new plans now. Good ones.
Now Im going all in partying (started 3 weeks ago so Im allready tired but that wont stop me) to the 17th when I say goodbye. For now. This time Ill try to include u readers to my adventures. Might buy me a camera 2morrow?


- Aye Win

RSS 2.0