Treinta de junio de dos mil diez


Okej så följande har hänt sen jag sist skrev i bloggen sist:
 • Micaela har flyttat hem till Sverige
 • Rikard och Kenny har flyttat in
 • Jag är sjuk och går på antibiotika
 • Jag har badat i en fontän och hoppat runt i en stor skumfest med massa bögar
 • Min lillebror flyttar hit!!!
 • Jag har träffat en skitfin kille jag gillar men jag har inte släppt min förra sommarcrush än så vi tar det lugnt :)
 • Jag och Jocke ska under sommaren börja DJa på en Bar i centrala Barcelona
 • Den riktiga sommarhettan har kommit och jag dör.

AFTERPARTY MR GAY PAZA ESPANYA
OBS! NOT MY VIDEO


I WAS ALL THE WAY IN THE FRONT BY THE BIG FOAMCANNON

----------

Long time ago since my last update but this is the news:
 • Micaela has moved back to Sweden
 • Rikard and Kenny moved in yesterday
 • Im very sick but have antibiotics
 • I have been to a crazy gay party and dance around in foam in the middle of Placa Espanya
 • Got my brother a job so he is movin here this sunday!!
 • Ive met a very nice guy that i like but I havent let go of my last summercrush so I take it slow
 • Me and Jocke are going to start DJing during the summer at a bar in the very central of BCN
 • The real summerheat i here now and Im dying.
- Aye Win

Mas San Juan
- Aye Win

San Juan 2010

- Aye Win

San Juan


FÖRFEST!!- Aye Win

La verdad


Nu ska jag berätta varför inte varit så aktiv med bloggen och varför jag inte varit ute lika mycket på sistonde.

När jag skrev på kontraktet för lägenheten i maj så var jag säker på att jag skulle stanna ett år till och det var även dom jag flyttade ihop med. Vad som hände sen var, att det var många saker som inte kom fram som var viktiga ekonomisk för mig att veta från mina rumskompisar innan jag skrev på kontraktet men som kom fram långt efter. Jag har kännt mig väldigt lurad och hamnat i en sits där jag har allt ansvar vad det gäller betalning av hyra och räkningar i lägenheten och nu har ingen några pengar.
Det har gått så långt att ingen har pengar varken för mat eller hyra. Jag känner mer eller mindre att jag har blivit rejält sviken av vänner som har jävligt mycket problem och nu när dessa problem kommer fram dabbas jag nästan hårdast trotts att det inte är mitt fel. På fredag kommer jag få ut ett lån på 300euro för jag har som sagt inte ens pengar kvar till mat.

Det hemskaste är nästan passiviteten som kommit som en reaktion på allt detta. Jag känner att man alltid måste ta ansvar för sina handlingar men i detta fall har jag fått tagit ansvar för alla andras handlingar också och jag har inte fått mycket till hjälp för att komma ur situationen.

För att komma ut ur det här måste jag på något sätt få någon annan att ta över kontraktet, idag har några varit här och kollat på den och det verkar mycket hoppfullt att dom kan ta lägenheten i september vilket vore det absolut bästa. Då kan jag fortfarande ha hela sommaren här och sen får jag tillbaka mycket pengar från depositionen.
Den här situationen har fått mig att inse att jag verkligen tog mig vatten över huvudet och att jag är för mycke hippie för att binda mig till et kontrakt på det viset. Jag måste kunna vara mer fri att kunna dra om jag känner för det.
Det innebär också att jag i september/oktober kanske drar vidare någon annanstans. Jag måste hem till sverige innan 19 sep för att förnya mitt pass, men det kanske blir att jag stannar längre än 10 dar som planerat. Att bo i Sverige är ABSOLUT INTE ett alternativ, men att ladda upp batterierna 1 månad kan vara aktuellt, sen måste jag vidare. Men det här är bara tankar och känslor som har dykt upp nu. Barcelona står ändå mig varmt och hjärtat så att lämna mitt liv här är absolut ingen självklarhet.

Det är skitmycket drama här just nu och jag sitter nästan varje dag med något som måste fixas pga det här. Antingen så är det banken i spanien eller banken i sverige eller hyresvärden eller annonsen osv. Så jag hoppas att allt snart löser sig och att mitt liv återgår till det vanliga igen.- Aye Win

Muy mojado

Jag sitter här fortfarande blöt men FAN vad kul det är att plaska runt i vattnet!! Man blir som ett barn! Bilderna är från igår men idag har vi varit likadana, asskönt att komma hem från jobbet och bara njuta! SOMMAR!!!

Magnus har precis kommit hem från sverige så vi gottade i oss karamelkungengodis dessutom! ÅH!
Om jag fick önska mig nått från sverige skulle det vara 1kg godis och några nummer av Hänt Bild, Se&Hör och Kingsize. Här är skvallertidningarna för överdrivna och godiset för dyrt.
Men vi har sommar och det har inte ni (jag vet, det kändes, och jag är en bitch MOAHAHAH)Im a child in a pool, what you gonna do about it!?

- Aye Win

karma


De senaste dagarna har det hänt väldigt mycket negativa saker som hållit mig väldigt stressad och inte kunnat fokusera på bloggen även om det hänt roliga saker att berätta om. Just nu har jag inte tid att dra igenom allt som hänt men ni får tålas med mig och förvänta er fler tips och inlägg nu under veckan.

Som tur är så har jag kunnat kopplat bort problemen då och då och ändå kunnat haft det kul. I lördags hängde jag med dessa tjejer. En kväll som för min del spenderades på klubben MOOG och senare vidar på efterfest hemma hos Frej och hans vackra tjej Leticia.
Som sagt, jag får uppdatera er lite mer senare idag för nu börjar en ny vecka på jobbet!
Micaela, Me, Malin, Arre

- Aye Win

Mi cuarto


Okej jag vet att jag varit asseg med att visa er min nya lägenhet men här har ni iaf mitt rum!
Det är litet men jag älskar det för det är verkligen mitt mitt mitt och lite i taget gör jag det mer personligt.

Mitt rum. My room. Mi Cuarto.


I love my bed ever though its a small one


beauty and inspiration on my warderobe


My stuff


Im an addict to magazines! the white thing next to them is to burn oil with different fragrances (name?)


My shoes <3


- Aye Win

I <3 mi timbre


YAY!!
idag har jag varit och shoppat med Jocke och vad hittar jag inte om den perfekta ringklockan!! Jag såg just den här på en annan cykel bara för nån vecka sen och bestämde mig för att en SÅN måste jag ha (har ju mitt lilla cykelprojekt). Och så hittade jag den idag på Declathon och det bästa var nog att den bara kostade 50kr!!
Under den har ni en liten smygis om hur min cykel håller på bli ;)

Shopping with Jocke today I found the perfect ringbell!!
My bike is almost complete after my makeover, the pic under is a sneakpeak ;)


- Aye Win

Clinic Barcelona Urgencias


Idag har jag spenderat mer eller mindre HELA dagen på akuten. Gick upp vid 7, drog till jobbet men mådde dåligt redan från början (jag kanske inte borde cyklat). Efter första rasten kände jag att nej, nu börjar jag må lite väl tokigt. Så jag berättade vad som hänt för min chef (se tidigare inlägg) och hon blev nästan mer orolig än mig och sa åt mig att åka och kolla upp det. Först åker jag till Vårdcentralen på Manso men eftersom jag inte hade alla papper med mig (dom ville ha min nya adress och Padron) så sa jag fuck you och drog hem där jag träffade portvakten. Jag berättade alla mina bekymmer för honom (han vet massor om mig kul nog, min lilla psykolog) och han rådde mig att åka till akuten på Hospital Clinic där dom definitiv skulle ta emot mig. Vilket dom gjorde och utan att bråka om det!
Jag skrevs in 12:48 och skrevs ut 21:35 (!!!)
Notera att det enda jag ätit under dagen var frukost kl7 och jag är inte den som mår bra utan mat en längre tid så jag var ett monster när jag lämnade aktuen. Sista tiden hade jag dessutom dela rum med en döv tant som pruttade hela tiden. Inte kul.
En massa blodprov, pissprov och röntgen senare konstaterade man att jag var hel, utan spricka eller skador men att det hade varit en rejält kraftig smäll. Så jag fick 2 mediciner och fick gå hem.After my accident last friday I have been feeling a bit bad so today I spend my entire fucking day at the emergency. Bloodtest, peetest and x-rays. But It was just a very bad punch to my stomach without anything broken.
2 medications and they sended me home. I got there 12:48 and they let me go home at 21:35. Im SO tired.
Goodnight folks. Keep on skating.


- Aye Win

Me duele


I fredags bestämde vi oss för att inte dra på någon bar eller klubb utan att isället åka ut med brädorna och en ryggsäck full av öl. Vi hade askul, åkte på Gran Vian, in på Universitat sen vidare mot Catalunya och sen ner till Jaume I.
Det är helt underbart att åka bräda här men man måste se upp för att marken kan vara trasig ibland och då kan brädan fastna och så flyger man åt helvete. Och det var just det som hände mig.
Jag kom i världens fart ner för Avinguda del Portal de l'Àngel och så hinner jag se en spricka i marken men innan jag hann väja undan så fastnade brädan och jag flög helt åt helvete. Landade så att man arm trycktes in i revbenen och jag tappade luften helt. Det var ändå en del folk på plats för det är väldigt central så flera personer kom fram och kollade till mig. Det gjorde verkligen skitont men jag kunde ta mig vidare. Vet inte om det var min vilja att fortsätta kvällen för att det var fredag eller om det var alkoholen men kvällen fortsatte med fler äventyr. Dock inte på någon bräda för mig. Till sist kunde jag knappt gå pga smärtan så vi var hemma igen vid 3 på morgonen.
Det läskiga var att jag började kissa blod trotts att jag inte har mens och jag kan inte skratta för revbenen är helt fuckade. Att gå gör ont och springa är omöjligt. MEN jag mår asbra ändå.
Frågan är. Det här är min andra skejtskada, betyder det att jag börjar bli bättre, eller sämre?


Avinguda del Portal de l'Àngel
Pic borrowed from www.panoramio.com/photos/original/9753369.jpg


I hate the cracks in the streets, specially when you go in a high speed down at Avinguda del Portal de l'Àngel.
Friday night resulten in my second skateinjury. My arm hurts like hell, my ribs are fucked and Im peeing blood without having my period, but hey. Im getting better at this. Now I just need to rest for some days and then Im out making the streets of Barcelona dangerous again. hihi!


- Aye Win

objectivo: skate por la noche


Igår var vi ute och åkte bräda till kl 02:30AM, jag var skittrött innan vi gick ut för jag hade varit uppe sen 06:45 och bla jobbat och tränat en del i poolen med Micaela. Men man lever bara en gång och det var ett tag sen vi va ute. Ett nattligt äventyr helt enkelt.
När vi kom hem hittade vi Rikard i porten som hade glömt nyckeln och va utelåst, jag hade också lämnat min mobil hemma så vi hade inte kunna säga till att vi gick ut en sväng. Dessutom hade vi tagit hans bräda och hans öl. Sånt är livet när man bor med två tjejer :)
Vi åkte i varje fall från Espanya till Arc de Triumf och tillbaka. Nu är det morgon igen och jag ska precis ta och promenera iväg till jobbet. Om man ändå hade sovmrgon!!

Out skating till 2:30AM, now up and work.
I would have prefered to sleep through the morning today..
- Aye Win

Despues del trabajo


Best afterwork ever.
Everyday. All day.- Aye Win

Un tatuaje


När jag var i Sverige så gaddade jag mig för första gången, jag har bloggat om det tidigare men inte förrän nu fick jag tag på den här bilden tagen av Robins flickvänn Maria. Tatueraren var min homie Robin och jag gaddades hemma hos dom. Jag gjorde en fyrkant som står för en del av mina tankar kring livet.
Jag vill ge ut ett stort GRATTIS till Robin, som nu har blivit pappa till en underbar liten son!!
Önskar att jag kunde vara på plats men vi ses snart <3When I was in sweden a couple of month I go I did my first tattoo. The tattoartist was one of my oldest homie Robin and we did it in his house. The picture is taken by his lovely girl Maria.
I did a square that represents my way of seeing life, its an idea Ive had for a while.
I would also like to give a big congratz to Robin that just became a father to a beautyfull babyboy!!
I wish I could be there but Ill see u soon <3


- Aye Win

Wawas Barcelona
Här köper du utan tvekan de snyggaste vykorten i hela Barcelona. Affären är full av snygga bilder och färger och är du på jakt efter en äldre kamera med exempelvis fisheye så är det här du kan finna en från 30€. Snygg inredning och underbara tjejer som jobbar där, gissar på att dom var systrar för dom pratade i mun på varann och var nästan identiska. Dom är catalaner men pratar bra engelska och är riktigt roliga.
Även om du inte är på jakt efter nått speciellt så är det kul att gå och se på alla småsaker som finns.
Ligger 2 gator ifrån Picasso, om man ändå är ute och turistar ;)

Here is where you buy the most fabolous postcards in whole Barcelona. The shop is filled with nice stuff, all colourfull and arty. If you on a hunt for an older camera model with fisheye (from 30€), here is where you go. Nice decoration and the girls working there are wonderfull. I guess they are sisters because they say the same thing at the same time and are each others reflection. They are catalan but speak good english and are very friendly and fun.
Even if your not looking for anything special, you can still make a stop here and take a fun look at all the stuff. The shop is just 2 streets away from the Picasso museum if your out touristing ;)
WaWas Barcelona
Carders 14
08003 Barcelona

Metro: L4 Jaume I
MAP


- Aye Win

Que hacer?


Vi vaknade ganska sent igår. Eftersom Basse åkt på semester till Sverige så bor Rickard hos oss tillfälligt. Så Rickard, Micaela och jag satt och var allmänt sega då jag fick idén att vi skulle göra en tavla ihop. I fredags hade jag varit och köpt två vita tavlor som jag skulle göra något av. Så jag tog fram alla tidningar vi hade i huset, limmet jag köpt hos kinesen, posca jag köpt på montana och 3 saxar. Micaela var på G tills hon hittade en Cosmo hon inte hade läst så då satte hon sig och läste den tills hon somnade och sov siesta i 4 timmar(!) på soffan (fett söt). Jag och Rille fortsatte men även han la av efter ett tag. Så jag fortsatte själv i 2 timmar till och ni ser resultatet här nedanför. Sjysst eller hur?

We woke up a bit late yesterday and we where all very lazy and without energy but I really wanted to do something. So I got the idea that we should do something creative together. So I took all the magazines we hade in the house, 3 sissors, my posca pens and glue. Two days ago I had bought 2 white paintings (dont know other word for it) so we had all that we needed.
Micaela was with us until she found an issue of Cosmo she hadent read so she got hooked on the magaxine pretty quick. So it was me and Rickard but he also got tired of it after a while. So I continued alone for 2 more hours, and here you can see the result of our creativ sunday, nice huh?
- Aye Win

Otto Zutz

Musikmässigt min favorit klubb i Barcelona. Jag har aldrig haft en dålig eller tråkig kväll när jag varit här, tvärtom så dansar och skrattar man tills man stupar. Musiken är SÅ jävla bra för att uttrycka sig så. 3 dansgolv varav det största är enbart bra hiphop/RnB/dancehall med otroligt sjyssta mixar.
Trots den stora lokalen med två våningar och soffor med flera barer så är det alltid proppat med folk och det är ofta en kamp att trycka igenom sig till andra sidan lokalen.
Stort minus för toaletterna som det ALLTID är kö till och att det var galet varmt i hela lokalen. Men för musiken var det värt varenda sekund.

Jag, Arre och Micaela dansade och hade galet kul hela kvällen. Vi hade börjat kvällen med några öl(2€) och pizza(8,50€) (otroligt god!! rekomenderar) på Domino så när vi kom in på Otto Zutz var vi fulla med energi. Vi hade tänkt att ha en riktigt tjejdag så vi spenderade hela dangen vid poolen (28grader utan moln så det stekte starkt!) sen hem för att förfesta redan från 8. När vi va på Otto Zutz var klockan 2 och vi lämnade klubben sent. Heldag med tjejerna <3Otto Zutz
Lincoln Street 15
08006 Barcelona
Metro:
L3 Fontana
Nightbus N4

Open hrs:
00:00-06:00
With freepass/invitation:
Tuesday-Friday free until 03:30, Saturday free until 02:00
Beer: 5€

- Aye Win

?

Man vet aldrig vad man hittar ute i natten.
You never know what you will find out in the night.- Aye Win

Nevermind & Manolo - Skatebars in BCN

Det är kul med barer som har sin nish, precis som Nevermind och Manolo, båda två är uttalade skatebarer. Båda barer har storbild med skatefilmer och väggarna är täckta med målningar av olika slag.
Nevermind lutar mer åt rock hållet medans Manolo har spelat hiphop de gånger jag varit där. Jag älskar småbarer men dessa är så populära att man oftast står och tränger vilket är ett riktigt stort minus. Ölen på Nevermind landade på 2,5euro, på Manolo beställde vi inget men har för mig att de ligger på samma.
Båda ligger väldigt centralt och är perfekta ställen att börja festen på, oavsett vem du är.
Något jag rekomenderar så missa det inte!

För några månader sen, närmare ett halvår sen så var jag, Jocke och Magnus ute och festade, vi hamnade på en svartbar där vi lärde känna en kille, vi kallar honom Alfons, Alfons bodde i en lyxlägenhet i den finare delen av staden dit vi drog efter baren. Jag fick mitt eget rum med dubbelsäng jag sov i den natten och Magnus fick sitt rum. Dagen efter drog vi hem som vanligt men så ville Alfons att Magnus skulle flytta in med honom! Magnus tackade artigt nej och vi hörde inte nått mer från honom. Men så var han på Nevermind igår och han mindes mig och Jocke! Jag och Jocke tyckte det var super pinsamt eftersom vi inte pratat med honom bara smygit ut på morgonen den dagen, men han tyckde det var jättekul att träffa oss igen och ville fortsätta festa med oss, men vi kände att nej. Inga galna äventyr. Alfons fortsatte sin kväll på eget håll med hans amerikanska anabola steroid kompis. Ibland måste man dissa folk, det finns många knäppisar BCN.


Skatebar Nevermind
Calle Escudellers Blancs Nº3 Barrio Gótico. 08002Girls you cant touch


Skatelovin


Runnin the streets


Skatebar Manolo
Calle Lancaster 3, Raval, 08001Jocke and Me


Found Trainspotters reppin Sweden in the toilet!

----------

I always love bars with its own touch, just like Nevermind and Manolo, both of them skatebars. Both of them has big screens showing skatemovies and the walls are covered with art.
Nevermind often plays rock and Manolo has only played hiphop when I have been there. I love small places but these are so popular so they get packed fast and there is TO much people. The beer at Nevermind is 2,50€ and around the same att Manolo (dont remember).
Both bars are in the center so its perfect to start the night here, who ever you are.

I strongly recommend this so dont miss it!


- Aye Win

Me agararon!


Ibland undrar jag vart min goda karma kommer ifrån. Idag slutade jag 19:15 men pga ett komplicerat ärende så var jag tvungen att vara kvar fram till 19:35. Detta var otroligt irriterande för jag skulle möta upp Jocke, Robert och Magnus i Arc de Triumf för att köpa färg på Montana Store. Eftersom jag bara har 6cant kvar till lön (Jocke hade mina pengar till färg) så var jag tvungen att planka. Det gick bra tills jag var tvungen att byta linje och hamnade rakt i armarna på en kontrollant. I Barcelona är det så konstigt att böterna ligger på 50euro men kan man betala på plats så får man 50% "rabatt" (ja, dom har uttryck sig så!) och behöver bara betala 25euro. Jag frågar henne om jag inte kan betala imorgon då jag får lön men då säger hon att då måste jag betala 50euro. Så jag har 6cent på fickan, 0euro på kortet och inga pengar på mobilen så kände jag mig ganska blåst. MEN! Så kom jag på att Fia sagt att det var nått fel med våran bank så denna månad har dom kunnat ta ut pengar fast kontot står på 0. Så jag gick upp till närmaste bankomat oh testade med 50euro, och det gick! Så jag sprang ner och gav henne de 25euro och mitt namn försvann från hennes apparat som hon lovat :)
Så jag fortsatte resan till Arc the Triumf. Där mötte jag upp killarna men så visade det sig att med samtalet och kontrollen som dragit ut på tiden så mycket så hann Montana stänga. fan typ?
Det roliga var att jag verkligen såg det positiva i allt och var inte alls sur. Jag blir först rånad och får tillbaka allt och sen åker jag fast men har sån tur att det är FÖRSTA GÅNGEN som banken krånglar och det är när jag kan komma undan med att betala hälften, så det blev ju hälften vunnet :)!
Resten av kvällen hade jag jättekul med killarna så hakuna matata, livet går vidare och imorgon är det löööön!- Aye Win

RSS 2.0